In de winter van 2024 gaat het weer gebeuren. In samenwerking met Jeu de Boer gaan we voor de 9ste keer de Koek & Lopie Winterwandelingen organiseren.

In de maanden januari, februari en maart kunnen de wandelschoenen weer aangetrokken worden. Voor de stevige loper en voor de gezelligheidsloper worden er prachtige routes uitgezet.

Wij bieden u wandelroutes met verschillende lengtes:

10-15 kilometer voor de zondagslopers. Lekker er even uit, frisse lucht opsnuiven en na afloop warme chocolademelk.

20-25 kilometer voor de stevige stappers. Misschien stiekem alvast oefenen voor de Duinenmars, Fjoertoer of de Nijmeegse vierdaagse. Bent u aan uw conditie aan het werken of heeft u andere goede voornemens. In ieder geval reden genoeg om na afloop lekker te genieten in de warme stal.

30-35 kilometer voor echte wandelaars. Jullie komen pas op gang wanneer de eerste 15 kilometer achter de rug zijn. De voldoening is er niet minder om en de glühwein meer dan verdiend.

De Koek & Lopie Winterwandelingen worden gestart vanuit Jeu de Boer in Hazerswoude. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte en volg ons via Facebook.

LocatieDatumAfstanden
Jeu de Boer (Hazerswoude)Zondag 14 januari 20244 Routes van 9, 16, 22 en 29 km
Jeu de Boer (Hazerswoude) Zondag 11 februari 2024 4 Routes van 9, 12, 25 en 36 km
Jeu de Boer (Hazerswoude) Zondag 10 maart 20244 Routes van 11, 16, 21 en 34 km


U kunt uw wandeling starten tussen 8:30 uur en 14:00 uur en zien u graag weer voor 16:30 uur terug.

De routes gaan deels over onverharde paden en weilanden. Zorg daarom voor stevige en waterdichte schoenen als u met de Koek & Lopie Winterwandelingen wilt meelopen. Ook kan het voorkomen dat u over enkele hekken moeten klimmen om de route te kunnen volgen.

In verband met het aanwezige vee (schapen e.d.) bij passages door de weilanden is het NIET toegestaan honden (ook aangelijnd) mee te nemen. Wij willen u namens de boeren danken voor uw begrip.

Naast de vertrouwde routebeschrijving op papier zullen wij de routes van de Koek en Lopie Winterwandelingen ook via een QR-code aanbieden. De routes worden NIET uitgepijld. U kunt op uw smartphone in een oogopslag zien waar u zich op de route bevindt. Het enige dat u nog hoeft te doen is de route op de te kaart volgen en te genieten van uw wandeling.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en bieden u voor deze koude periode deze prachtige wandeldagen aan.

Kosten bedragen € 5,- per persoon. Een heerlijke verse kop koffie of thee vóór vertrek zit bij de prijs inbegrepen. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Inschrijven kan op de startlocatie, maar makkelijker is het via het inschrijfformulier.