In de winter van 2022 gaat het weer gebeuren. In samenwerking met Jeu de Boer gaan we voor de 7de keer de Koek & Lopie Winterwandelingen organiseren. Voor de stevige loper en voor de gezelligheidsloper worden er prachtige routes uitgezet. In de maanden januari, februari en maart kunnen de wandelschoenen weer aangetrokken worden. Wij bieden u wandelroutes met verschillende lengtes:

10-15 kilometer voor de zondagslopers. Lekker er even uit, frisse lucht opsnuiven en na afloop warme chocolademelk.

20-25 kilometer voor de stevige stappers. Misschien stiekem alvast oefenen voor de Duinenmars, Rode Kruis Bloesemtocht of de Nijmeegse vierdaagse. Bent u aan uw conditie aan het werken of heeft u andere goede voornemens. In ieder geval reden genoeg om na afloop te genieten in de warme stal.

30-35 kilometer voor echte wandelaars. Jullie komen pas op gang wanneer de eerste 15 kilometer achter de rug zijn. De voldoening is er niet minder om en de glühwein meer dan verdiend.


De Koek & Lopie Winterwandelingen worden gestart vanuit Jeu de Boer in Hazerswoude. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte.

StartlocatieDatumAfstanden
Jeu de Boer – Hazerswoude Zondag 16 januari 2022 Nog niet bekend
Jeu de Boer – HazerswoudeZondag 13 februari 2022Nog niet bekend
Jeu de Boer – HazerswoudeZondag 13 maart 2022Nog niet bekendDe starttijd voor de langste route is tussen 8:30 en 9:30 uur. De deelnemers van de middelste afstand(en) starten tussen 9:30 en 11:00 uur en de wandelaars voor de kortste route kunnen vanaf 11:00 uur starten.

De routes gaan deels over onverharde paden en weilanden. Zorg daarom voor stevige en waterdichte schoenen als u met de Koek & Lopie Winterwandeling wilt meelopen. In verband met het aanwezige vee (schapen e.d.) bij passages door de weilanden is het NIET toegestaan honden (ook niet aangelijnd) mee te nemen. Wij willen u namens de boeren danken voor uw begrip.

Naast de vertrouwde routebeschrijving op papier zullen wij de routes van de Koek en Lopie Winterwandelingen ook via een QR-code aanbieden. De routes worden NIET uitgepijld. U kunt op uw smartphone in een oogopslag zien waar u zich op de route bevindt. Het enige dat u nog hoeft te doen is de route op de te kaart volgen en te genieten van uw wandeling.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en bieden u voor deze koude periode deze prachtige wandeldagen aan.

Kosten bedragen € 5,- per persoon. Een heerlijke verse kop koffie of thee vóór vertrek zit bij de prijs inbegrepen. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Bent u lid van de KWBN dan ontvangt u € 1,- korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan op de startlocatie, maar makkelijker is het via het inschrijfformulier.