Extra maatregelen i.v.m. Covid19

De voorbereidingen voor de Koek & Lopie Winterwandelingen zijn (bijna) afgerond maar de RIVM-richtlijnen (Covid19) vragen ons extra maatregelen te treffen zodat u (en wij) veilig kunnen genieten van de prachtige wandelingen.

Wat houden deze maatregelen in?

Starttijden

Wij zullen dit jaar afzien van de starttijden (08:30, 09:30 uur etc.) en denken dat dat bijdraagt aan een veilige start van de Koek & Lopie Winterwandeling. U kunt starten tussen 08:30 uur en 14:00 uur ongeacht de afstand van uw route.

QR-code (CoronaCheck-App)

Voor de start vragen we u uw QR-code te tonen (CoronaCheck-app). Wij controleren geldigheid van deze code en vragen hierbij om uw identiteitsbewijs. Ons verzoek is om deze vóór binnenkomst gereed te houden om onnodig vertraging te voorkomen.

Nadat u bent ‘goedgekeurd’ ontvangt u een polsbandje die u ter plaatse moet omdoen. Met dit bandje kunt bij Jeu de Boer naar binnen voor het aanmelden en voor het ophalen van de wandelroute. Daarna staat natuurlijk de koffie met koek voor u klaar.

Het polsbandje geeft u ook toegang tot andere horecagelegenheden langs de route en hoeft u niet opnieuw uw QR-code en identiteitsbewijs te tonen.

Discussie over Covid-regels.

Wij organiseren deze wandeltochten voor uw en ook ons plezier. Hierdoor hebben wij geen zin in discussies over het beleid van de overheid en de richtlijnen van de RIVM.

Geen geldige QR-code/identiteitsbewijs betekent geen toegang.

Onze richtlijnen:

  • Geldige QR-code i.c.m. Identiteitsbewijs tonen voor de start.
  • Binnen (dak boven uw hoofd) is een mondkapje verplicht
  • We starten d.m.v. een doorstroomlocatie, ook in deze wachtrij is een mondkapje verplicht.
  • Houdt 1,5 m afstand, zowel binnen als buiten.
  • Wij willen graag dat u gezond blijft en vragen u binnen en onderweg voorzichtig te blijven.
  • Houd tijdens de wandeling ook minimaal 1,5 m afstand en passeer als er voldoende ruimte is.

Wij hopen dat u onze wandeltochten ondanks de regels met plezier zult lopen.